Nieuw: Naailes en patroondesign
voor een ieder die wil!

Nieuw: Naailes en patroondesign
voor een ieder die wil!

Sinds kort ben ik gestart met een nieuwe groep waar ik vooral focus op mannen en queers. Want als we het enkel aan de vrouw leren, veranderen de genderrollen nooit.

Of je nu simpelweg wilt leren naaien of je drag-outfit naar een next level wilt tillen, dan is deze les iets voor jou. Iedere maandag van 19:00 tot 21:00 ben je welkom voor een opleiding of naailes. Meer informatie? Neem contact op!

Tijdens mij lessen ga je zelfstandig aan de slag met een opleiding of een van je eigen projecten. Ik ben er om al je vragen te beantwoorden en je te helpen wanneer je er niet helemaal uitkomt of advies nodig hebt.

De lessen zijn kleinschalig ingericht zodat ik genoeg tijd heb om iedereen te begeleiden. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar/hen gemak voelt, je stappen kan maken, maar ook gezellig kan babbelen en een theetje of koffie kan drinken.

Opleidingen

Naast dat je zelfstandig projecten op kunt pakken tijdens mijn les is het ook mogelijk om een opleiding te volgen. De volgende opleidingen bied ik aan:

Wat kost de naailes?

Volg 1 x per week een naailes van 2 uur op een vaste dag en tijdstip. Je kunt kiezen uit 2 opties: Een abonnement of een 10 beurtenkaart.
  • Een abonnement kost € 50,00 per maand
  • Wil je graag naailessen volgen, maar kan je niet iedere week? Of wil je niet vastzitten aan een abonnement? Kies dan voor een 10 beurtenkaart van € 137,50 ( binnen 4 maanden op te gebruiken) of een 10 beurtenkaart van € 175,00 ( binnen 6 maanden op te gebruiken). Dan kan je komen wanneer het jou uitkomt ( al is het vaak een vaste dag en tijdstip).
Wil je naast de naailes ook een opleiding volgen? Dan komen er eenmalige kosten bij, dit bedrag verschilt per opleiding.

Nieuwsgierig geworden en wil je eens een kijkje tijdens mijn lessen nemen om te zien of dit iets voor jou is?
Neem dan contact op en kom eens langs op de Takkebijsters. Hopelijk tot snel!