Naailessen

Altijd al gedroomd van kleding maken, het innemen van een broek, gordijnen naaien, of het transformeren van een kledingstuk?
Bij Fashion Design Studio kan dat allemaal!

Laat me je begeleiden of adviseren bij elke uitdaging tijdens onze naailessen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de naailes staan de koffie, thee en naaimachine voor je klaar. Heb je een eigen machine? Neem die dan mee, want het fijnste is om op je eigen machine te werken.

Voorafgaand aan de eerste les krijg je een lijst met naaibenodigdheden en matenlijst. Neem die mee naar de eerste les voor een vliegende start. Mocht je iets op de lijst missen? Je kan bijna alles in mijn Fourniturenstudio kopen, behalve stof en garen.

Aan iedere les nemen maximaal 7 personen deel, zo krijgt iedereen de benodigde aandacht. Beginners tot gevorderden werken tijdens de les naast elkaar aan een eigen project. Zo leren we met en van elkaar.

Wil je zelf kleren leren maken?

Kies dan een patroon uit één van de vele modebladen in mijn bibliotheek en maak ze precies naar jouw smaak en figuur.

Wat kost de naailes?

Volg 1 x per week een naailes van 2 uur op een vaste dag en tijdstip.

Je kunt kiezen uit 2 opties: Een abonnement of een 10 beurtenkaart.

  • Een abonnement kost € 50,00 per maand
  • Wil je graag naailessen volgen, maar kan je niet iedere week? Of wil je niet vastzitten aan een abonnement? Kies dan voor een 10 beurtenkaart van € 137,50 (binnen 4 maanden te gebruiken) of een 10 beurtenkaart van € 175,00 (binnen 6 maanden te gebruiken). Dan kan je komen wanneer het jou uitkomt (al is het vaak een vaste dag en tijdstip).

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!